Kesätapahtuma Orisbergissä 24. – 25.7.2021

Isonkyrön Orisbergissä vietettiin jo perinteeksi muodostunutta kesätapahtumaa heinäkuun lopussa. Yhteen kokoonnuttiin ensin pellon pientareelle, missä tutkittiin maan kasvua ja kuultiin asiantuntijoiden puheenvuoroja. Siitä viikonloppua jatkettiin opetuksen ja kohtaamisten merkeissä.

***

Viljelijäpäivät Kiponniemessä 31.1. – 2.2.2020

Viljelijäpäivien teemana Kiponniemen toimintakeskuksessa oli ”Jeesus on tie, totuus ja elämä”. Viikonlopun aikana saimme kokea yhteyttä eri puolita Suomea tulleiden siskojen ja veljien kanssa, kuulla opetusta ja rukoilla yhdessä.
Tapahtumaan kuului myös mielenkiintoinen tilavierailu Erkki Kalmarin biokaasulaitokselle.

Viljelijäpäivät  Uudessakaarlepyyssä  15. – 17.3.2019

Valtakunnallisten viljelijäpäivien teemana oli tällä kertaa valmistautuminen. Maailma ympärillämme muuttuu vauhdilla ja Raamatun sanan perusteella tiedämme ainakin jotain siitä, mitä on edessäpäin. Miten valmistautua nykyisiin ja tulevien aikojen haasteisiin?

Tärkeimmät asiat tapahtuvat sydämemme tasolla sekä suhteessamme Jumalaan. Haluamme myös olla hereillä, kun Jumala kutsuu meitä konkreettisiin toimiin.

”Mutta joka minua kuulee, on turvassa, hänen ei tarvitse pelätä mitään pahaa.” San. 1:33.

Maatalouskonemessut Helsingissä 15. – 17.11.2018

Olimme mukana uudessa näyttelyssä Helsingin messukeskuksessa  marraskuun puolivälissä. Messujen yhteydessä järjestettiin myös viljelijöiden iltatapaaminen Huopalahden kirkolla.

Okra-näyttely Oripäässä

Olimme mukana omalla osastolla Okra-näyttelyssä Oripäässä 4. – 7.7.2018. Kohtasimme viljelijöitä ja jaoimme evankeliumia.

Okra-näyttely 2018
Okra-näyttely 2018

Parantava yhteys – viljelijäpäivät Kiponniemessä

Valtakunnalliset viljelijäpäivät järjestettiin Kiponniemen toimintakeskuksessa Jyväskylässä tammikuun 2018 viimeisenä viikonloppuna.

Kuulimme opetusta muun muassa uudistumisesta sekä tähän aikaan varustautumisesta. Monissa todistuksissa ja keskusteluissa nousi esille, miten Jumala on vaikeidenkin tilanteiden keskellä pitänyt huolta ja auttanut eteenpäin. Hänessä meillä on turva kaikenlaisina aikoina.

Koimme vahvaa yhteyttä toistemme kanssa, mutta viikonlopun aikana tuli useita kertoja esille se, miten todellinen parantava yhteys on yhteys herraamme ja pelastajaamme Jeesukseen Kristukseen.

Puutarhanäyttely Lepaalla

Kristityt viljelijät – Kristna bönder yhdistys osallistui Lepaan puutarhanäyttelyyn omalla ostastollaan elokuun puolivälissä.

Farmarissa Seinäjoella

Kristityt viljelijät olivat mukana omalla osastollaan Seinäjoella 14. – 17.6.2017 pidetyillä Farmari-messuilla. Tapasimme viljelijöitä, jaoimme esitteitä ja teimme yhdistyksen toimintaa tutuksi. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana! Lämmin ja aurinkoinen sää suosi tapahtumaa, ja messuilla oli kaikkiaan 94 000 kävijää.

Alla muutama kuva osastoltamme.

Yhdistys on perustettu

Kristityt viljelijät ry – Kristna bönder rf  -niminen yhdistys on nyt virallisesti rekisteröity! Yhdistys on kaksikielinen ja yhteiskristillinen. Sen tarkoituksena on edistää kristittyjen viljelijöiden, muiden alkutuottajien ja heidän sidosryhmiensä yhteyttä ja tuoda evankeliumin kautta toivoa suomalaisille viljelijöille. Yhdistys ei ole itsetarkoitus, vaan se mahdollistaa esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisen.

Yhdistyksen asioita hoitaa perustamiskokouksessa valittu hallitus, joka hyväksyy jäsenet. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, ota yhteyttä!

  • puheenjohtaja Kaj Nylund: 040-5467744
  • varapuheenjohtaja Mikko Mattila: 040-0122958

Viljelijäpäivät Ähtärissä

Ähtärissä pidettiin marraskuussa 2016 viljelijäpäivät teemalla ”Tulevaisuus ja toivo”. Viikonlopun aikana rukoiltiin yhdessä, kuultiin opetusta ja tutustuttiin eri puolilta Suomea saapuneiden kymmenien viljelijöiden kanssa.

Viikonlopun aikana saimme kokea yhteyttä, rohkaisua ja Jumalan läsnäoloa. Tärkeintä meille kaikissa olosuhteissa ja elämäntilanteissa on Jumalan tunteminen ja se, että hän tuo turvan. Jumala ei ole unohtanut viljelijöitä, vaan hänellä on varattuna heille tärkeä paikka.