Viljelijäpäivät Ryttylässä 10. – 12.2.2023

Kristittyjen viljelijöiden viljelijäpäivät järjestetään tänä vuonna Ryttylän kansanlähtysopistolla Hausjärvellä 10. – 12.2. Tapahtuman teemana on Lähelle Jeesusta. Arkisen elämän ja maailman myllerrysten keskellä Jeesus Kristus on ainut turvamme. Hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon sekä vakuuttaa, ettei meidän tarvitse pelätä, olivatpa olosuhteet millaiset hyvänsä.

Viikonloppuna saamme olla rohkaisemassa toisiamme viljelijän työssä, kuulla todistuksia ja Raamatunopetusta sekä keskustella ja rukoilla yhdessä.

Ohjelma alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 12. Lauantaina päivällä kuulemme, miten kristityt eri maissa ja -aikoina ovat selvinneet vaikeista ajoista ja vainoista. Saamme vieraaksemme Petri Nuotion Marttyyrien ääni -järjestöstä. Sunnuntaina puhumassa on pastori Heikki Järvi, joka on aiemmin toiminut sikatilallisena.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus rukouspalveluun ja keskustelutukeen. Ja toki ohjelmassa on myös saunomista ja yhdessäoloa.

Lapsille ja nuorille

on viikonlopun ajaksi varattu omaa ohjelmaa, joka sisältää ikäryhmän mukaisesti Raamatunopetusta, ulkoilua ja muuta mukavaa tekemistä.

Alle 15-vuotiailta lapsilta emme peri osallistumismaksua. Lisäksi maatalousalan opiskelijat pääsevät mukaan maksutta ja muut opiskelijat saavat alennuksen.

Osallistumismaksut:

Koko viikonloppu täysihoidolla: 95€. (yhden hengen huoneessa:145€)
Koko viikonloppu ilman majoitusta (ruokailut, ohjelma): 65€
Vain perjantai: 15€
Vain lauantai: 30€
Vain sunnuntai:15€

0-15-vuotiailta ja maatalousalan opiskelijoilta ei peritä maksua. Muut opiskelijat koko viikonloppu: 70€

Huomaathan, että Ryttylään pääsee helposti junalla. Tampereen ja Helsingin välillä kulkeva taajamajuna pysähtyy Ryttylän asemalla, mistä on noin kilometrin kävelymatka lähetyskeskukselle. Myös kyyti asemalta järjestyy.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 5.2.

Ilmoittautuminen tapahtuu kansanlähetysopiston nettisivujen kautta: kansanlahetys.fi/viljelijapaivat

Majoitukseen ja ruokailuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä kansanlähetysopiston kurssivastaavaan Salla Soiniseen: 050 5651352 tai salla.soininen@sekl.fi.

Viikonlopun sisällöstä ja ohjelmasta voit kysyä: Kaj 040 5467744 tai Mikko 040 0122958

tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krisitytviljelijat@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***

Otamme vastaan esirukouspyyntöjä

Jos mieltäsi painavat huolet ja murheet, ei niiden kanssa kannata jäädä yksin! Meillä on etuoikeus voida kantaa huolemme Jumalan eteen ja rukoilla toinen toistemme puolesta.

Yhdistyksellämme on joukko esirukoilijoita, jotka rukoilevat maanviljlijöiden ja yhdistyksemme puolesta. He ovat luvanneet kantaa myös henkilökohtaisempia rukousaiheita Herramme eteen.

Voit lähettää rukouspyyntösi yhdistyksemme sähköpostiin: kristitytviljelijat@gmail.com. Sen näkevät vain sihteeri ja puheenjohtaja. Lähetämme rukousviestit eteenpäin esirukoilijoille nimettöminä.

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil. 4: 6-7