Tavataan Farmarissa ja iltatilaisuuksissa!

Olemme mukana Farmarissa osastolla E451. Tervetuloa juttelemaan!

Lisäksi järjestämme näyttelyn yhteydessä avoimet hengelliset iltatilaisuudet Mikkelin Riuttalassa to 30.6. ja pe 1.7. klo 19. osoitteessa Riuttalantie 12. Siellä on myös mahdollista yöpyä edullisesti. Tervetuloa mukaan!

***

Otamme vastaan esirukouspyyntöjä

Jos mieltäsi painavat huolet ja murheet, ei niiden kanssa kannata jäädä yksin! Meillä on etuoikeus voida kantaa huolemme Jumalan eteen ja rukoilla toinen toistemme puolesta.

Yhdistyksellämme on joukko esirukoilijoita, jotka rukoilevat maanviljlijöiden ja yhdistyksemme puolesta. He ovat luvanneet kantaa myös henkilökohtaisempia rukousaiheita Herramme eteen.

Voit lähettää rukouspyyntösi yhdistyksemme sähköpostiin: kristitytviljelijat@gmail.com. Sen näkevät vain sihteeri ja puheenjohtaja. Lähetämme rukousviestit eteenpäin esirukoilijoille nimettöminä.

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil. 4: 6-7