Okra-näyttely ja majoitus

Yhdistyksemme osallistuu Okra-maatalousnäyttelyyn Oripäässä 5. – 8.7. omalla osastollaan D49. Näyttelyn ajaksi Loimaan evankeliselle kansanopistolle on varattu meille majoittumismahdollisuus.

Järjestämme siellä myös hengelliset ja kaikille avoimet iltatilaisuudet keskiviikko-, torstai- ja perjantai-iltana. Kansanopistolle on näyttelyalueelta matkaa noin 15 km.

Majoitushuoneet ovat remontoituja 2 hengen huoneita, joissa on jokaisessa oma wc. Lapsille on mahdollisuus saada lisäpatjoja. Suihkut, keittiöt ja oleskelutilat ovat majoittujien yhteiskäytössä. Majoittujat pääsevät saunomaan maksutta, ja tarvittaessa voi pestä pyykkiä. Lakanat ja pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Majoitushinta on 35 €/yö/henkilö. Lisäpatja lapsille 10€. Myös omalla asuntovaunulla tai teltalla on mahdollista majoittua hintaan 5€/yö/henkilö. Opistolla on tarjolla aamupala, joka maksaa aikuisilta 7,50€ ja alle 12-vuotiailta 3€.

Majoituspaikkoja on rajallinen määrä, joten varaathan paikkasi lähettämällä sähköpostia suoraa evankeliselle opistolle osoitteeseen toimisto@leko.fi.

***

Otamme vastaan esirukouspyyntöjä

Jos mieltäsi painavat huolet ja murheet, ei niiden kanssa kannata jäädä yksin! Meillä on etuoikeus voida kantaa huolemme Jumalan eteen ja rukoilla toinen toistemme puolesta.

Yhdistyksellämme on joukko esirukoilijoita, jotka rukoilevat maanviljlijöiden ja yhdistyksemme puolesta. He ovat luvanneet kantaa myös henkilökohtaisempia rukousaiheita Herramme eteen.

Voit lähettää rukouspyyntösi yhdistyksemme sähköpostiin: kristitytviljelijat@gmail.com. Sen näkevät vain sihteeri ja puheenjohtaja. Lähetämme rukousviestit eteenpäin esirukoilijoille nimettöminä.

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil. 4: 6-7